AH Sportfestijn afgelast

Zowel zaterdag als zondag kunnen helaas niet doorgaan.

- Update - Helaas zijn we genoodzaakt het AH Sportfestijn af te gelasten. De hevige regenval van de afgelopen nacht heeft ervoor gezorgd dat het festijnterrein onbegaanbaar is. De veiligheid van de bezoekers kan door de organisatie niet worden gegarandeerd en de beleving van sport en beweging valt hierdoor in het water.


“In de vroege ochtend is nog met man en macht geprobeerd om het water weg te pompen, maar helaas zonder gewenst resultaat. Op zulke momenten staat de veiligheid van de bezoekers altijd voorop. Dit is ontzettend balen. Voor iedereen die een kaartje heeft gekocht, voor de betrokken sportbonden en verder natuurlijk voor iedereen die hier heeft geholpen om een supersportief weekend neer te zetten. We hopen op begrip voor deze situatie en iedereen die een kaartje heeft gekocht krijgt zijn geld terug”

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kom op 9 en 10 september naar het Zuiderpark in Den Haag en beleef een onvergetelijke dag met het hele gezin. Probeer meer dan 50 sporten uit, geniet van lekker eten bij de Allerhande Foodtent of één van de verschillende foodtrucks en kijk naar diverse demo's

Of speel een potje voetbal met Leonne Stentler en Anouk Hoogendijk, test je sport- en foodkennis met Naomi van As en Ellen Hoog, of doe mee aan de 7-minute work-out van 'buik-billen-bonus' man Davy!

 

 

Kortom, koop snel je tickets en beleef het leukste, lekkerste en meest actieve festijn van Nederland en ontdek de sport die bij je past!

 

Het AH Sportfestijn wordt mede mogelijk gemaakt door:

Nog 0 dagen tot het Albert Heijn Sportfestijn

Op de hoogte blijven van de laatste updates over het AH Sportfestijn?

Meld je aan voor het AH Sportfestijn Facebook event!