AH & NOC*NSF

Sinds dit jaar zijn wij een vier jarig partnerschap aangegaan met NOC*NSF. Waarom? Lees het hieronder.

 

  Albert Heijn

''Als Albert Heijn streven we ernaar het meeste geliefde en gezonde bedrijf van en voor Nederland te zijn. Want; we vinden een gezond leven voor iedereen belangrijk. Met de producten die we dagelijks verkopen, de recepten die we ontwikkelen en de inspiratie die we geven proberen we Nederland steeds een beetje gezonder te laten eten.

Naast gezond eten is beweging een belangrijk onderdeel van een gezonde levensstijl. Om ervoor te zorgen dat Nederland meer gaat bewegen zijn we een samenwerking met NOC*NSF aangegaan en hebben we samen een unieke actie opgezet.''

  NOC*NSF

''Wij dromen van een Nederland waarin iedereen geniet van sport. Want sport is passie, sport verbroedert, sport is gezond. Sport haalt het beste in mensen naar boven, zorgt voor vriendschap en voor respect.

Ons doel is te zorgen dat iedereen doet aan, geniet van, en wint door sport. Dat doet NOC*NSF door optimale sportomstandigheden te genereren voor iedereen in Nederland, via de strategie van meedoen en winnen. Winnen betekent excelleren in sport, medailles halen, maar ook onderzoek doen, mensen stimuleren iedere dag een beetje beter te worden, sport inzetten om obesitas tegen te gaan, Nederland veiliger en socialer maken.''

  Albert Heijn & NOC*NSF 

NOC*NSF en Albert Heijn hebben een gezamenlijk doel: een actievere levensstijl toegankelijk maken voor alle Nederlanders, door de drempel tot sport en beweging te verlagen. Om dit doel te bereiken organiseren zij samen de AH Sportactie en het AH Sportfestijn.

Tijdens het AH Sportfestijn vormt het Haagse Zuiderpark een weekend lang hét sportfestivalterrein van Nederland, waar het hele gezin een actieve dag ervaart en met veel plezier en inspiratie allerlei sporten en gezond eten ontdekt. 

De AH Sportactie is een landelijke spaaractie waarbij klanten van Albert Heijn bij iedere 10 euro aan boodschappen een AH Sportzegel ontvangen. Bij 10 zegels is de spaarkaart vol. Elke volle spaarkaart geeft vervolgens toegang tot vijf keer gratis sporten en daarmee kennismaking met tal van sportclubs in de buurt.