Sponsoren

Albert Heijn organiseert het AH Sportfestijn samen met NOC*NSF. Maar ook krijgen we hulp van een tweetal hoofdsponsoren en een aantal sponsoren. Lees hieronder welke hoofdsponsoren dit zijn en welke link zij met het AH Sportfestijn en sport in het algemeen hebben. De overige sponsoren kun je na de hoofdsponsoren ook terugvinden. 

 

Nederlandse Loterij is de naam achter zeven bekende kansspelen: Staatsloterij, Lotto, Eurojackpot, Miljoenenspel, Lucky Day, Krasloten en Toto. Onze missie is bijdragen aan een gelukkiger en gezonder Nederland. Uiteraard door veel deelnemers blij te maken met mooie geldprijzen. Maar ook door hun opbrengst te investeren in de Nederlandse samenleving, sport en goede doelen. In 2016 was dit maar liefst €149 miljoen! 
Daarvan gaat €42 miljoen naar NOC*NSF, de organisatie die (top)sport in Nederland bevordert. Daarvan profiteren de 74 aangesloten landelijke sportbonden, die samen ruim 27.000 verenigingen met 5 miljoen sporters vertegenwoordigen. Dankzij de jaarlijkse investering worden clubhuizen en trainingsfaciliteiten onderhouden en is de contributie voor sporters lager. Op deze manier wordt sporten voor iedereen beter en toegankelijker.

Door mee te spelen met één van de spellen van Nederlandse Loterij, draag je dus direct bij aan een gelukkiger en gezonder Nederland. Meer informatie vind je op www.nederlandseloterij.nl/nederlandwint.

Samen met NOC*NSF zet Nederlandse Loterij zich in om sporten mogelijk te maken. Niet alleen voor topsporters maar voor iedereen in Nederland. Wat beweegt Claudia om kinderen te inspireren om te bewegen? Bekijk het in dit filmpje! 

Nederlandse Loterij vindt het belangrijk dat iedereen in Nederland kan sporten. Hoe zij dit mogelijk maken? Bekijk hier wat Fedde beweegt om te klimmen op topniveau, ondanks zijn handicap!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voeding speelt bij het sporten een belangrijke rol. Als snack direct na het sporten is onder andere zuivel favoriet. Niet gek, want zuivel bevat belangrijke voedingsstoffen, zoals proteïne, calcium en vitaminen B2 en B12 die je spieren en botten goed kunnen gebruiken.
Campina is dan ook niet voor niets official supplier van zuivelproducten voor de Nationale Sportweek en alle Olympische sporters. Maar zuivel is niet alleen voor de fanatiekelingen onder ons, maar juist voor iedereen! Met Epke Zonderland en Dafne Schippers als ambassadeurs delen we het verhaal over de kracht van zuivel dan ook met heel Nederland via de campagne Sterk met Campina.

Nieuwsgierig geworden? Bezoek dan vooral de Sterk met Campina stand op het SportFestijn. Er is van alles te proeven en te beleven. En omdat Campina producten binnenkort een geheel nieuwe ‘outfit’ krijgen, kun jij ook een geheel nieuwe sportoutfit winnen!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Water is erg belangrijk voor je lichaam. Zeker als je veel sport! Het maakt niet welke sport je beoefent of hoe oud je bent. Door tijdens het sporten voldoende water te drinken doe je je lijf een groot plezier.

Omdat water belangrijk is voor iedereen die beweegt, heeft AA Drink haar Sportwater compleet vernieuwd. De naam zegt het al, Sportwater is er speciaal voor sporters. Want dankzij de toegevoegde elektrolyten in Sportwater wordt water nog sneller door je lichaam opgenomen. Zo houd je je vochtbalans tijdens het sporten beter op peil. Sportwater bevat daarnaast geen suiker en geen calorieën. Er zijn 4 nieuwe frisse varianten: Sportwater Lemon, Sportwater Ice Mint, Sportwater Melon en Sportwater H20.

Wil je ontdekken hoe Sportwater smaakt en deelnemen aan onze gave sportactie? Zoek ons dan op in de Sportwater stand op het AH Sportfestijn! We zien je daar!

 

Hieronder kun je de overige sponsoren zien die een mooie bijdrage leveren aan het AH Sportfestijn.