Vervoer

De ingang van het AH Sportfestijn ligt aan de Vreeswijkstraat. Hieronder wordt aangegeven hoe je de ingang op verschillende manieren kunt bereiken. Vanwege beperkte parkeergelegenheid adviseren wij je om met de fiets of het openbaar vervoer te komen.

Fiets
Kom je op de fiets? Fiets dan naar de ingang van het park aan de Vreeswijkstraat. Aan beide zijden van de ingang van het AH Sportfestijn worden grote fietsenstallingen ingericht waar je je fiets kunt parkeren. Vanaf de ingang van het park kun je de borden volgen die je naar deze fietsenstallingen leiden.

Openbaar vervoer
Vanaf het centraal station van Den Haag adviseren wij je om tram 9* of 16 te nemen en uit te stappen bij de halte ‘Zuiderpark/Melis Stokkelaan’. Deze tram kun je ook nemen vanaf station Den Haag Hollandspoor. Vanaf de halte zal met borden een looproute naar de hoofdingang worden aangegeven. Kijk voor het beste advies van deur tot deur op 9292ov.nl. Indien je deels ook met de trein reist, vergeet niet ns.nl te raadplegen voor vertrek.

*Mindervaliden wordt geadviseerd gebruik te maken van lijn 9.

  

Invalide
Voor het afzetten en ophalen van minder validen zijn er beperkt invalidenparkeerplaatsen beschikbaar. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de organisatie: ahsportfestijn@xsaga.nl.

Auto
Vanwege de beperkte parkeermogelijkheden rondom het park raden wij het af om met de auto te komen. Mocht dit toch gewenst zijn kun je op deze website kijken naar de mogelijkheden om te parkeren.