Q&A Albert Heijn winkels

Vanuit de opvraag hebben we diverse vragen gehad en veelal beantwoord. Voor het gemak hieronder nog de meest gestelde met een uitgebreider antwoord.

Ga naar jouw profiel

Waarom moet ik een account bij NOC*NSF aanmaken?

Supermarktmanagers of ondernemers bij een Albert Heijn winkel moeten zich eerst aanmelden als contactpersoon. Daar heb je een NOC*NSF account voor nodig. Alleen op die manier kan je een profiel voor jouw winkel maken en ben je, als je wilt, zichtbaar voor sportclubs in jouw regio. Bij inlogproblemen kan je altijd contact opnemen met ons support-team.

Let op: gebruik voor je persoonlijke account hetzelfde email-adres waarmee je je hebt aangemeld als contactpersoon.

De Nationale Sportweek is een week waarin overal in het land sportactiviteiten worden georganiseerd om mensen te laten ervaren hoe leuk sport en bewegen is. Het is een initiatief van NOC*NSF. Tijdens deze week openen honderden sportclubs, sportbonden, gemeenten en andere organisaties hun deuren en verzorgen ze sportclinics, -toernooien en -demonstraties. Leden van sportclubs worden uitgedaagd iemand mee te nemen naar zijn of haar club om kennis te maken met de betreffende sport.

Ook de sportclubs zijn nog volop bezig met het aanmeldproces. Er zullen steeds meer clubs bij komen de komende dagen en weken. Je hoeft natuurlijk niet het moment af te wachten dat de sportclubs uit jouw buurt dit profiel hebben aangemaakt, je kunt ze ook direct en/of vanuit eigen netwerk benaderen.

De spaaractie loopt drie weken. De tweede week overlapt met de Nationale Sportweek, die is van 9-17 september. Dit is een week waarin alle sportclubs in Nederland hun deuren openen voor potentiële sporters en de sport landelijk wordt gepromoot door NOC*NSF, sportbonden en gemeenten. Afhankelijk van de sportclub hebben zij in deze week juist meer of minder gelegenheid in jouw winkel iets te doen voor ‘Sport op de vloer’. Bespreek samen wat ieder het beste past. Meer informatie over de Nationale Sportweek vind je op www.nationalesportweek.nl. Of neem bij vragen contact op met info@nationalesportweek.nl.

Onder een ‘activiteit’ van Sport op de winkelvloer’ verstaan we verschillende dingen:

-        Een daadwerkelijk activiteit in je winkel of directe buurt.
-        Een demonstratie waarbij klanten tijdens boodschappen doen verrast worden.
-        Een presentatie van een sportclub met hun foldermateriaal, sportmaterialen, evt aanwezige instructeur die klanten benadert.
-        …. Wat julie zelf samen verzinnen! Elke sportclub kan meedoen met de spaaractie, zolang ze maar een KvK nummer hebben.

Nee, de lokale module en de bijbehorende communicatiemiddelen zijn gratis voor winkels. De kosten voor producten die je eventueel gebruikt/uitdeelt tijdens de sportactiviteiten dien je wel zelf af te boeken.

Stap 1: Ga naar https://ahsportactie.nl/voor-albert-heijn-winkels
Stap 2: Klik rechtsboven in op log-in
Stap 3: Ga naar “nog geen account? registreer!”
Stap 4: Vul je persoonlijke profiel in, let op gebruik hier je SM e-mailadres. (sm.winkelnummer.ah@ahold.com). Hiermee ben je aangemeld als ‘contactpersoon’ binnen de AH Sportactie.
Stap 5: Log vervolgens in met dit profiel.
Stap 6: Vul in deze omgeving de 4 stappen in voor je winkel profiel
*Je kunt dit profiel altijd wijzigen! Je kunt de stappen tussentijds opslaan. Dit profiel is NIET zichtbaar voor klanten.

Wil je weer opnieuw inloggen en onderwerpen bekijken als statistieken, berichten of bruikbare toolktis of meer sportactiviteiten aanmaken, dan ga je dus weer naar:
https://ahsportactie.nl/voor-albert-heijn-winkels (Deze site kun je ook gewoon vanuit de winkels benaderen.)

Sport Support

Staat je vraag er niet bij? Wil je graag meer informatie of kom je er niet uit en kun je onze hulp gebruiken? Dan kun je altijd contact met opnemen met het Sport Supportteam. Wij helpen graag!