#unlimitedsporten #omdathetkan

Klimmen, ben je daar een held in? Of BMX'en, voetbal en zwemmen? En wat dacht je van een heuse les twerking. Met #unlimitedsporten probeer je het allemaal!

Jouw nieuwe sport vind je met #unlimitedsporten van de AH Sportactie.  

Zo kun je unlimited sporten:

1. Maak een profiel aan bij ‘login’
2. Voer de actiecode unlimitedsporten in en ontvang 1000(!) sportcredits
3. Zoek & boek een toffe sportactiviteit, voor jezelf of samen met je vrienden
4. Ga erheen en ontdek of deze sport bij je past
5. Deel jouw sportexperience online via #unlimitedsporten

Even wat inspiratie opdoen voor de eerste sportactiviteiten op je lijst? Klik op de afbeeldingen en ontdek of één van deze sporten in jouw omgeving wordt aangeboden. Of zoek het lekker zelf uit ;)


Samen met je vrienden sporten
1000 sportcredits, krijg jij ze op? That's what friends are for. Want je kunt ook boeken voor je vrienden! Druk op de ‘Boek’-knop bij een sportactiviteit en boek voor jezelf en/of je vrienden.

Kan het nóg beter?
Laat ons weten wat je van jouw sportactiviteiten vond. En mis je jouw sport in het aanbod? We horen het graag. Mailen kan naar: klantsupport@nocnsf.nl Als je appen handiger vindt, stuur ons dan een berichtje op: 0682488768

Kleine lettertjes
De #unlimitedsporten actie is bedoeld voor jou, een jongere in de leeftijd van 12 tot en met 18 jaar. Met de code unlimitedsporten kun je tot 3 december 2017 sporten. Je mag 3 tot 5 keer bij dezelfde sportclub gratis sporten. En bij een volgende, en weer een, en nog meer.
Geen jongere, maar wel geïnteresseerd in het hoe, wat en waarom? Dat lees je op Het waarom van #unlimitedsporten.