Veelgestelde vragen

De veelgestelde vragen over de AH Sportactie staan hier voor je op een rij.

Staat je vraag er niet bij?

Stel je vraag aan het Sport Supportteam. Via de chat op deze pagina, of per mail, Twitter of WhatsApp!

Veelgestelde vragen

Tot wanneer kan ik mijn reservering annuleren?

Je kunt je reservering annuleren tot het moment dat je gaat sporten. Bij grote voorkeur ontvangen de sportclubs je annulering minimaal 24 uur van tevoren, zodat zij in hun lesplanning rekening kunnen houden met het aantal deelnemers. Daarnaast ontvang je jouw sportcredit bij een annulering tot 24 uur van tevoren. Annuleer je korter dan 24 uur voor de sportactiviteit plaatsvindt, dan ben je de sportcredit helaas kwijt.

Er is sportaanbod voor alle leeftijden van peuterzwemmen en -gym tot hockey voor de jeugd en seniorenyoga. Als ouder moet je voor je kind boeken tot
de leeftijd van 12 jaar. Tot de leeftijd van 16 jaar moet een ouder akkoord geven voor het profiel van een kind.

AH en NOC*NSF en de door haar ingeschakelde hulppersonen of derden zijn niet aansprakelijk voor enige schade veroorzaakt als gevolg van de AH Sportactie,
noch voor welke schade of letsel dan ook aan eigendommen en/of personen als gevolg van het bezoek aan een van de deelnemende sportclubs.

Nee, je kunt de sportcredits inleveren bij verschillende sportclubs. Heb je meer sportvouchers, dan kun je dus nog meer sporten uitproberen. Elke deelnemende sportclub is vrij om zelf te bepalen hoe vaak er bij de betreffende sportclub gesport kan worden. Het kan dus voorkomen dat je bij sportclub A 1 keer mag sporten en bij sportclub B 5 keer.

Albert Heijn en NOC*NSF hebben samen geprobeerd om zo veel mogelijk sportclubs te laten deelnemen. Echter hebben niet alle sportclubs ervoor gekozen om mee te doen. Misschien is er in de regio om jouw woonplaats heen een sport te vinden die bij jou past!

Wat voor actie is dit?

Om beweging onder de medewerkers en klanten te stimuleren organiseren NOC*NSF en de Albert Heijn de AH Sportactie 2018. Het motto van deze actie is ‘ontdek de sport die bij je past’. Daarom geven we de medewerkers, klanten en eigenlijk heel Nederland de kans om eens een nieuwe sport te proberen. Denk bijvoorbeeld aan bootcamp in de winkel, tennis, bubbelvoetbal of freerunning.

Klanten krijgen vanaf maandag 17 september t/m zondag 30 september 2018 bij elke boodschap een AH Sportvoucher. Elke sportvoucher is 2 keer gratis sporten waard. Met deze AH Sportvoucher kunnen klanten een gratis proefles boeken bij de deelnemende sportclubs via www.ahsportactie.nl. De proeflessen kunnen worden geboekt van 17 september t/m 25 novermber 2018. Tabak, zuigelingenvoeding t/m 12 maanden, telefoonkaarten, postzegels, cadeaubonnen, loten en statiegeld zijn uitgezonderd van de Actie en kunnen dus geen aanleiding geven tot verstrekking van vouchers.

De AH Sportvouchers worden vanaf maandag 17 t/m zondag 30 september 2018 verstrekt, op=op. Sporten bij de duizenden aangesloten lokale sportclubs kan gelijk vanaf de start van de AH Sportactie, tot en met 25 november 2018.

Jazeker, bij elke transactie in de winkel of een online bestelling die u doet van 17 t/m 30 september 2018 krijgt u een AH Sportvoucher cadeau. Zolang de voorraad strekt. Tabak, zuigelingenvoeding t/m 12 maanden, telefoonkaarten, postzegels, cadeaubonnen, loten en statiegeld zijn uitgezonderd van de Actie en kunnen dus geen aanleiding geven tot verstrekking van vouchers.

Nee, bij een Albert Heijn to go of winkels in België kun je geen AH Sportvoucher ontvangen.

Kijk op www.ahsportactie.nl voor alle actievoorwaarden.

Jazeker. Binnen de zoek en boek module kun je aangeven welke beperking je hebt. Dan kun je makkelijker filteren naar een sportactiviteit bij jou in de
buurt. We hebben voldoende aangepast sportaanbod. Heb je een vraag over aangepast sporten? Mail dan naar: aangepastsporten@nocnsf.nl

Ga naar www.ahsportactie.nl en zoek tussen de sportactiviteiten naar een sport die bij jou past en selecteer de gewenste datum en tijd. Je kunt zoeken in jouw omgeving en op de gewenste sport. Maak een profiel aan of log in met uw eerder aangemaakte profiel, vul de unieke actiecode in die achterop de AH Sportvoucher staat (verkrijgbaar bij de kassa in de Albert Heijn winkel bij elke transactie, zolang de voorraad strekt). Als jouw profiel is geactiveerd kun je de gekozen sportactiviteit boeken. Nadat je een sportactiviteit hebt geboekt ontvang je een bevestigingsmail. De sportactiviteiten die je boekt via de site www.ahsportactie.nl zijn gratis. Tenzij er een eigen bijdrage door de sportclub wordt gevraagd voor bijvoorbeeld huur van materialen. Wanneer dit het geval is wordt dit aangegeven bij het boeken van de sportactiviteit. Bij de sportclub toon je jouw bevestigingsmail waarna je kunt deelnemen aan de sportactiviteit. In de bevestigingsmail staat waar je moet zijn, wie jouw trainer of contactpersoon is en wat je verder moet meenemen.

Per AH Sportvoucher krijg je één unieke actiecode, hiermee kun je 2 keer sporten. Dit kan zijn bij dezelfde sportclub, maar je kunt ook 2 verschillende sportclubs uitproberen. Als je meer AH Sportvouchers hebt, kun je vaker sporten. Daarop zit geen limiet. Ook kunt je jouw punten delen met anderen en voor andere personen boeken. Elke deelnemende sportclub is vrij om zelf te bepalen hoe vaak er bij de betreffende sportclub gesport kan worden. Het kan dus voorkomen dat je bij sportclub A 1 keer mag sporten en bij sportclub B 5 keer.

Nee, je kunt de sportcredits inleveren bij verschillende sportclubs. Heb je meer sportvouchers, dan kun je dus nog meer sporten uitproberen. Elke deelnemende sportclub is vrij om zelf te bepalen hoe vaak er bij de betreffende sportclub gesport kan worden. Het kan dus voorkomen dat je bij sportclub A 1 keer mag sporten en bij sportclub B 5 keer.

Ja dat kan, je kunt je sportcredits delen met anderen. Vul bij het boeken in met hoeveel personen je komt en zorg dat je genoeg credits op je account hebt staan.

AH en NOC*NSF en de door haar ingeschakelde hulppersonen of derden zijn niet aansprakelijk voor enige schade veroorzaakt als gevolg van de AH Sportactie,
noch voor welke schade of letsel dan ook aan eigendommen en/of personen als gevolg van het bezoek aan een van de deelnemende sportclubs.

Er is sportaanbod voor alle leeftijden van peuterzwemmen en -gym tot hockey voor de jeugd en seniorenyoga. Als ouder moet je voor je kind boeken tot
de leeftijd van 12 jaar. Tot de leeftijd van 16 jaar moet een ouder akkoord geven voor het profiel van een kind.

Deelname aan de sportactiviteit is gratis. Deelnemende sportclubs kunnen wel een vergoeding vragen voor de huur van materialen, waaronder bijvoorbeeld het gebruik van een kluisje. Dit staat bij de sportactiviteit zelf aangegeven. Ook lees je het terug in de bevestigingsmail die je ontvangt na het boeken.

Als je gaat sporten moet je jouw bevestigingsmail kunnen tonen op je telefoon of uitgeprint. In diezelfde bevestigingsmail staat waar je moet zijn, wie jouw trainer of contactpersoon is en wat je verder nodig hebt om mee te doen aan de schaatsactiviteit.

Nee hoor, er zijn sportactiviteiten van verschillende niveau's. Hierop kun je ook filteren wanneer je zoekt naar een gepaste activiteit op www.ahsportactie.nl
Je kunt altijd een sport uitproberen om te kijken of deze bij je past! Geef het vooral ook aan bij de trainer van de sportactiviteiten dan kan die rekening houden met jouw sportiviteit.

Nee, je kunt meedoen aan sportactiviteiten door het hele land. Op de site www.ahsportactie.nl vind je het complete aanbod.

Het NOC*NSF Sport Supportteam kan je helpen bij het boeken van en het zoeken naar een sportactiviteit in de AH Sportactie. Je kan met hen in contact komen door te mailen naar klantsupport@nocnsf.nl

Het Sport Supportteam helpt je bij het boeken en het zoeken naar sportactiviteiten bij de AH Sportactie. Voor overige vragen kan je terecht bij de klantenservice van de Albert Heijn.

Samen met de sportclubs proberen we de activiteiten tijdens de AH Sportactie zo leuk mogelijk te maken voor de deelnemers. Mocht jouw ervaring niet optimaal zijn, dan vinden we dat heel vervelend. Graag komen we met je in contact om te kijken wat wij kunnen doen om de sportactiviteit beter te organiseren.

Ons NOC*NSF Sport supportteam helpt je graag om meer sportplezier te beleven. Je kunt ons bereiken op klantsupport@nocnsf.nl.

Je kunt jouw activiteiten wijzigen en annuleren in uw sportprofiel. Nadat je bent ingelogd op ahsportactie.nl klik je op 'mijn boekingen'. Hier kun je jezelf weer uitschrijven voor de geboekte sportactiviteit of de reservering wijzigen. Dit kan tot 24 uur van tevoren. Doe je dit op een later tijdstip, dan komt jouw sportcredit te vervallen. Wanneer je de geboekte sportactiviteit annuleert is de sportclub ook gelijk op de hoogte van jouw afwezigheid.

NOC*NSF en Albert Heijn hebben een gezamenlijk doel: een actievere levensstijl toegankelijk maken voor alle Nederlanders, door de drempel tot sport en beweging te verlagen. Om dit doel te bereiken organiseren zij samen de AH Sportactie.

Om beweging onder onze medewerkers en klanten te stimuleren organiseren we de AH sportactie 2018. Het motto van deze actie is ‘ontdek de sport die bij je past’. We geven onze medewerkers, klanten en eigenlijk heel Nederland de kans om eens een nieuwe sport te proberen. Denk bijvoorbeeld aan bootcamp in de winkel, tennis, bubbelvoetbal of freerunning.

Als je geen AH Sportvoucher hebt gekregen bij de kassa van uw Albert Heijn, ga dan naar de servicebalie. Je krijgt dan alsnog jouw sportvoucher, zolang de voorraad strekt.

Wat vervelend dat je geen AH Sportvouchter hebt ontvangen bij je online bestelling. Je kunt de AH Sportvoucher ophalen bij uw plaatselijke Albert Heijn winkel. Op vertoon van de factuur of een print van deze e-mail ontvang je bij de servicebalie alsnog de AH Sportvoucher, zolang de voorraad strekt.

Er is sportaanbod voor alle leeftijden van peuterzwemmen en gym tot hockey voor de jeugd en senioren yoga. Als ouder moet je voor jouw kind boeken tot de leeftijd van 12 jaar. Tot de leeftijd van 18 jaar moet je als ouder akkoord geven voor het profiel van jouw kind.

Dit verschilt per sportactiviteit. Kijk per activiteit op de website en in jouw bevestigings wat je nodig hebt om deel te nemen.

Dit jaar zullen een aantal winkels een wandelactiviteit organiseren voor buurtgenoten, als onderdeel van de AH Sportactie. Het doel is om op een laagdrempelige manier samen in beweging te zijn. Na afloop van de wandeling is er een gezamenlijke afsluiting met een gezonde snack en krijgen deelnemers een sportvoucher mee naar huis. Kijk in jouw winkel of jouw filiaal ook mee doet.

Neem hiervoor contact op met de klantenservice van Albert Heijn of stuur een berichtje naar het Sport Supportteam van NOC*NSF

Hoe zoek ik een sportactiviteit?

Op www.ahsportactie.nl kun je sportactiviteiten zoeken. Dit kun je doen door op een sport te zoeken die je graag wilt uitproberen en/of op plaatsnaam om te kijken wat voor sportactiviteiten er in jouw buurt te vinden zijn!

Nadat je een sportactiviteit hebt gevonden waar je aan wilt deelnemen, dan klik je op 'boek deze sportactiviteit'. Dan verschijnt er een pop-up in je beeldscherm waarop je voor jezelf, jouw kinderen of iemand anders de activiteit kunt boeken. Als je dat hebt ingevuld, dan klik je 'boek definitief (..) punt'. Je krijgt een bevestigingsmail van jouw boeking.

Dat kan! Als je op 'uitgebreid zoeken' klikt, kun je aan de linkerkant aanvinken op welke leeftijd of doelgroep je wilt zoeken.

Als je in de lijst met sportactiviteiten zit, dan kan je linksboven in de afbeelding op het hartje klikken. Dan komt de activiteit bij 'mijn bewaarde activiteiten' te staan.

Je staat ingeschreven voor de sportactiviteit, nadat je een sportactiviteit hebt geboekt en hiervoor de bevestiging hebt ontvangen in jouw mailbox.

Je kunt jouw activiteiten wijzigen en annuleren in uw sportprofiel. Nadat je bent ingelogd op ahsportactie.nl klik je op 'mijn boekingen'. Hier kun je jezelf weer uitschrijven voor de geboekte sportactiviteit of de reservering wijzigen. Dit kan tot 24 uur van tevoren. Doe je dit op een later tijdstip, dan komt jouw sportcredit te vervallen. Wanneer je de geboekte sportactiviteit annuleert is de sportclub ook gelijk op de hoogte van jouw afwezigheid.

Na het uitschrijven van de sportactiviteit krijg je jouw sportcredit(s) terug! Tenzij je dit niet 24 uur voor aanvang van de sportactiviteit doet, dan vervalt wel je sportcredit.

Tot aan het einde van de AH Sportactie op 25 november 2018.

Bij elke club is het verschillend. De sportclub kan zelf bepalen hoe vaak een sporter mag komen sporten.

Tot aan het einde van de AH Sportactie op 25 november 2018.

Na inschrijving op een sportactiviteit kan het een paar minuten duren voordat je een ontvangstbevestiging krijgt. Heb je deze niet ontvangen? Kijk dan in je spambox of daar de e-mail terecht is gekomen!

Als je gaat sporten moet je jouw bevestigingsmail kunnen tonen op je telefoon of uitgeprint. In de bevestigingsmail staat waar je moet zijn, wie je trainer of contactpersoon is en wat je verder moet meenemen.

Albert Heijn en NOC*NSF hebben samen geprobeerd om zo veel mogelijk sportclubs te laten deelnemen. Echter hebben niet alle sportclubs ervoor gekozen om mee te doen. Misschien is er in de regio om jouw woonplaats heen een sport te vinden die bij jou past!

Deelname aan de sportactiviteit is gratis. Deelnemende sportclubs kunnen wel een vergoeding vragen voor de huur van materialen, waaronder bijvoorbeeld het gebruik van een kluisje. Dit staat bij de sportactiviteit zelf aangegeven. Ook lees je het terug in de bevestigingsmail die je ontvangt na het boeken.

Jazeker. Bij het reserveren van sportactiviteiten vind je ook de contactgegevens van de sportclub in de bevestigingsmail.

Erg jammer dat de sportactiviteit niet aan jouw verwachtingen voldeed! Je kunt dit zelf direct bij de sportclub aangeven, een mailtje sturen naar het Sport Supportteam (klantsupport@nocnsf.nl) of een review achterlaten op sport.nl.

Je kunt je reservering annuleren tot het moment dat je gaat sporten. Bij grote voorkeur ontvangen de sportclubs je annulering minimaal 24 uur van tevoren, zodat zij in hun lesplanning rekening kunnen houden met het aantal deelnemers. Daarnaast ontvang je jouw sportcredit bij een annulering tot 24 uur van tevoren. Annuleer je korter dan 24 uur voor de sportactiviteit plaatsvindt, dan ben je de sportcredit helaas kwijt.

Dit kan zeker! Neem hiervoor contact op met de sportclub waar je je graag wilt aanmelden. Dit kan ook al na 1 keer gratis sporten!

Een sportclub, die lid is van een bij NOC*NSF aangesloten sportbond krijgt daarmee ook ondersteuning, bijvoorbeeld op het gebied van trainersopleidingen en accommodaties. En zij nemen deel aan landelijke en regionale competities. Het verschilt een beetje per sportbond, maar vaak biedt de aansluiting bij de sportbond ook een bepaalde garantie dat aan minimale veiligheidseisen wordt voldaan of dat het pedagogisch klimaat gecontroleerd wordt.

Door een mail te sturen naar aangepastsporten@nocnsf.nl probeert een team van NOC*NSF je verder te helpen om een geschikte sport bij jou in de buurt te vinden.

Hoe wissel ik mijn actiecode in?

Nadat je bent ingelogd klik je op jouw e-mailadres rechtsbovenin. Daar klik je op 'wissel mijn code in'. Daar tik je de actiecode in en dan kun je deze inwisselen voor sporttegoed.

Een sportprofiel moet je aanmaken om je in te kunnen schrijven voor de sportactiviteiten en om jouw sportcredits op te waarderen.

Met jouw profiel kun je jezelf (en anderen) inschrijven voor sportactiviteiten. Daarnaast kunnen sportclubs na inschrijving contact met jou opnemen over het proefsporten.

Klik rechtsboven op 'Login'. Klik vervolgens op 'Nog geen account? Registreer! Daar vul je jouw gegevens in en ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden. Vervolgens klik je op 'Registreer' en dan heb je een sportprofiel aangemaakt!

Nee dat is niet nodig. Met jouw eigen account kun je bij het boeken van de sportactiviteit jouw kinderen aanmelden.

Kies een sportactiviteit uit die jouw kind graag wilt beoefenen. Klik dan op 'boek deze sportactiviteit'. Dan verschijnt er een pop-up venster waarin je jouw kind kunt toevoegen. Vul de voornaam in en de leeftijd voor hem/haar en je kunt de sportactiviteit definitief boeken!

Geeft de actiecode aan dat deze invalide is? Stuur dan een mailtje naar klantsupport@nocnsf.nl en wij helpen je verder!

Je kan je code tot het einde van de actie verzilveren! Dus je hebt nog tot en met 25 november.

Voor elke sportactiviteit die je boekt ontvang je 3 mails. Een bevestiging, een reminder met o.a. de locatie en een mailtje na afloop waarin je een review kunt plaatsen bij de sportclub. Deze mails heb je nodig om naar de sportactiviteit toe te gaan. Wil je alle overige mails niet meer ontvangen? Klik dan op deze link: https://ahsportactie.nl/?mailvoorkeuren=true