Voor Albert Heijn winkels

Heb je een vraag of wil je meer weten? Kijk op onze sport support-pagina voor de meest gestelde vragen of mail ons je vraag. Inhoudelijke vragen over de actie kunnen naar lokalemarketing@ah.nl en technische vragen over de website en je account kunnen naar sportsupport@nocnsf.nl.

Ben jij Supermarktmanager of Ondernemer bij een Albert Heijn winkel? Maak dan nu ook een profiel aan voor jouw winkel. Klik rechtsboven op inloggen om een persoonlijk profiel aan te maken. Daarna kan je op deze pagina inloggen en wordt het contactpersonenprofiel zichtbaar. Een uitgebreide werkinstructie hierover staat op SAM.


 

 

Albert Heijn winkel

Geef de hele url inclusief "http://"
Geef de Facebook pagina, bijvoorbeeld: "https://www.facebook.com/bjansen"
Geef de Twitter gebruikersnaam, bijvoorbeeld: "@bjansen"
Zoek op het adres of klik op de kaart om de locatie toe te wijzen
Geef de Facebook pagina, bijvoorbeeld: "https://www.facebook.com/bjansen"
Bijvoorbeeld: "Ik ben een grote winkel net buiten het centrum. In de directe buurt zit een basisschool en een verzorgingstehuis. De meeste klanten wonen binnen 2 km afstand, en zijn vooral gezinnen met kinderen, plus de ouderen. Wij organiseren regelmatig lokale acties en hebben veel klanten die hier graag gebruik van maken."
Zoek op het adres of klik op de kaart om de locatie toe te wijzen

Onze winkel is zichtbaar voor de volgende sport(en), bij niet invullen is de winkel zichtbaar voor alle sporten/sportclubs in desbetreffende omgeving

Ik wil niet voor alle sporten zichtbaar zijn, alleen voor de volgende:

  • {{sport.Naam}}

  • {{regioPostcodebereik.DisplayName}}

Of voeg een postcodebereik toe:

  • {{postcode.van}} - {{postcode.tot}}
Deze velden zijn verplicht Dit is geen geldig postcodebereik Dit postcodebereik bestaat al
Vul alleen de vier cijfers van de postcodes in

Mijn inbox

Hieronder komen berichten binnen van clubs die met jouw winkel willen samenwerken. Deze worden ook doorgestuurd naar het mailadres waarmee je inlogt (sm.winkelnummer.ah@ahold.nl, óók voor franchisers). 

{{thread.From.Name}} {{thread.Messages[0].Sent | date: 'dd-MM-yyyy'}}Of vul hier je antwoord in:
{{message.IsIncoming ? thread.From.Name : 'Jouw bericht'}} {{message.Sent | date: 'dd-MM-yyyy'}}Of vul hier je antwoord in:

Mijn statistieken

Hieronder is het begin van jouw persoonlijke sportdashboard te vinden, meer informatie en een update volgt snel! Klik op download om meer informatie over de clubs te krijgen. Neem ook een kijkje naar het profiel van de club op sport.nlJe kunt clubs natuurlijk zelf al benaderen via mail, telefoon of een bezoek om ze te activeren om mee te doen aan de AH Sportactie. Kijk onder 'Download deze toolkits' onderaan deze pagina voor een informatiebrief voor clubs die je hiervoor kunt gebruiken. 

 

Voeg een succesverhaal toe

Voor NOC*NSF en AH is het relevant een goed beeld te krijgen van de activiteiten. We willen je vragen hieronder een kort verslagje te maken van de activiteiten die gaan of hebben plaats gevonden. Zo kunnen we leuke verhalen delen en als voorbeeld gebruiken om andere te inspireren!