Winactie voor sportclubs

NOC*NSF wil samen met Albert Heijn de komende vier jaar heel Nederland in beweging brengen. Daarom is in september de eerste AH Sportactie gestart. Tijdens de AH Sportactie spaar je voor AH Sportzegels. Elke volle spaarkaart is goed voor vijf keer gratis sporten bij jou in de buurt.

Al meer dan 3000 sportclubs hebben zich aangemeld voor de AH Sportactie. We zijn op zoek naar nog meer sportclubs! Zodat iedereen in Nederland kan genieten van sport bij hem of haar in de buurt.

Geef je de naam van je sportclub door, dan krijg je een mail van NOC*NSF. In de mail zit informatie waarmee je zelf je sportclub aanmeldt. Of je stuurt de informatie door aan je sportclubbestuurder.

Meldt jouw club zich voor 24 september aan, dan maak je kans op de sportieve prijs: een rondleiding, een overnachting en een voedingsworkshop voor twee personen op Papendal. Er worden 3 prijzen uitgedeeld. 

Win jij, dan wint ook je sportclub. Met een jaarabonnement op SPORT Bestuur en Management, hét bestuur- en managementmagazine van Arko Sportsmedia.